Emauslaan 2, 2012 PH Haarlem

(+31) 023 528 70 85


Aankomend Event

Aankomend Event.

De volgende Sponsorborrel vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. vanaf 18:00 uur op ons aller clubhuis aan de Spanjaardslaan. Het programma en thema van de avond wordt vooraf aangekondigd. Voor aanwezigheid dient u zichzelf op te geven. Het is sponsoren en leden van de Businessclub toegestaan om een introducee mee te nemen. Tot de 29e.

Met sportieve groet,

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd lid te worden van de Businessclub?

Wilt u toetreden tot de cultuur en traditie van de Businessclub van de Koninklijke HFC? Bent u beslissing nemer (ondernemer, CEO of hoger management), schijf dan in en treed toe tot een exclusief netwerk.