Emauslaan 2, 2012 PH Haarlem

(+31) 023 528 70 85


24 november Open Sponsorborrel

De spreekster van 24 november 2023 is Marijn Vredendaal-Luchtman, Global Head of Sponsorships van Just-Eat Takeaway.com. De borrel is vrij toegankelijk voor leden, ouders van leden, sponsoren en leden van de Businessclub. Just-Eat Takeaway is één van de grootste Europese voetbal sponsors. Aanmelding dient te geschieden via deze link. Onderstaand treft u de uitnodiging aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd lid te worden van de Businessclub?

Wilt u toetreden tot de cultuur en traditie van de Businessclub van de Koninklijke HFC? Bent u beslissing nemer (ondernemer, CEO of hoger management), schijf dan in en treed toe tot een exclusief netwerk.