Emauslaan 2, 2012 PH Haarlem

(+31) 023 528 70 85


HFC NIEUWJAARSLOTERIJ.

DOE MEE

En win…

Op 6 januari 2024 om 17:00 vindt de trekking van de HFC Nieuwjaarsloterij plaats in de HFC Nieuwjaarstent. De trekking geschiedt door onze voorzitter Dirk Jan Rutgers samen met onze hoofdtrainer Gertjan Tamerus en de aanvoerder van de ex-Internationals in het bijzijn van een notaris. Op deze pagina worden de Hoofdprijzen stap voor stap bekend gemaakt! Hou het daarom dagelijks in de gaten. Lootjes kunnen worden gekocht voor € 10 per stuk vanaf vrijdag 15 december 2023 achter de HFC bar in het Clubhuis. Tevens worden de lootjes verkocht op de dag van de Nieuwjaarswedstrijd. Per 5 lootjes krijg je een gratis extra Gouden Lot. Hiermee maak je kans op de ‘Gouden Lot’ Prijs.

De uitslag van de loterij wordt naderhand op de website van HFC gepubliceerd. De prijzen kunnen de gehele maand januari worden opgehaald.

Help de club om de Nieuwjaarswedstrijd mogelijk te maken!

Een lootje kopen op HFC sportpark

De lootjes kunnen vanaf 15 december gekocht worden voor €10 per stuk bij verko(o)p(st)er(s) op het HFC sportpark of achter de bar in het clubhuis. Per 5 Lootjes krijg je 1 ‘Gouden Lot’ gratis en ding je mee naar de Hoofdprijs!

Vanaf 5 Lootjes online kopen

Het is vanaf 15 december mogelijk om bij 5 Lootjes of meer online te kopen. U kunt HIER KLIKKEN.

GOUDEN LOT-HOOFDPRIJS
AJAX TUNNELCLUB
(T.W.V. €4.500,–)

Een eigen tafel voor 5 personen bij de thuis wedstrijd van AJAX tegen N.E.C. op 11 februari 2024. De Tunnelclub is het meest exclusieve concept van AJAX. Valet parking voor 2 auto’s op het Arenadek. Een lunch of diner van een Michelin Restaurant geserveerd in de Tunnelclub. Ajax prominenten, de warming up meemaken op het veld en uiteraard zicht vanuit de club op de spelerstunnel. Kortom, een unieke ervaring. Klik hier voor een impressie. De prijs is beschikbaar gesteld door:

MAUI JIM ZONNEBRIL
(T.W.V. € 209,–)

De zonnebrillen van Maui Jim beschikken over kwaliteit, duurzaamheid, luxe en uitstraling waar je naar op zoek bent. Ze beschermen tevens je ogen. Dankzij gepolariseerde glazen worden vervelende schitteringen weggenomen. De Maui Zonnebril is beschikbaar gesteld door Zandvoort Optiek (www.zandvoortoptiek.nl), Kerkstraat 34, 2042 JG Zandvoort. Telefoon 023-5712466 of E-mail info@zandvoortoptiek.nl. Uw oogspecialist in de regio Kennemerland én business lid van HFC! Kom langs bij Zandvoort Optiek voor het beste oogadvies. Wij meten uw ogen op en zorgen ervoor dat u de bril krijgt die bij uw ogen hoort. Van brillen op sterkte voor dichtbij, veraf en multifocaal tot en met modieuze zonnebrillen van de mooiste merken.

Hansgrohe Douchesysteem
(t.w.v. € 1.466,–)

Baden in Luxe met een Hansgrohe Douchesysteem Pulsify 260 EcoSmart. Hansgrohe: ‘Water is onze lust en ons leven. En kwaliteit en topsport zijn onze passie‘. Daarom past Hansgrohe goed bij de Koninklijke HFC. Op beproefde merkkwaliteit van Hansgrohe kunt u vertrouwen. Uw voordelen: eersteklas producten, bekroond design, duurzame productie en sterke service. Het luxe Douche systeem is beschikbaar gesteld door:

Brasserie de Canette Dinerbon
(t.w.v. €75,–)

Brasserie de Canette, een écht Frans tintje in Heemstede, is een culinair ‘hoogstandje’met het profiel van een ‘modern classic’. Het grote terras is in de zomermaanden een feest. De bediening is vriendelijk en attent. De Chefs presenteren vanaf maandag 08:30 uur t/m zondag vanaf 10:00 uur, tijdens ontbijt, lunch en diner de meest magische gerechten. De bar schenkt goede wijnen, de lekkerste drankjes en cocktails. Adres: Binnenweg 110, Heemstede. Telefoon 0238224170. De dinerbon is aangeboden door:

Gesigneerd shirt huidig Nederlands Elftal Heren

Altijd al een handtekening willen hebben van een bekende voetballer? Nu heb je ze allemaal tegelijk!. Althans, van de huidige spelers van het Nederlands elftal. Het shirt wordt aangeboden door de KNVB.

Gesigneerd shirt huidige Oranje Leeuwinnen

Ja, hoe trots kun je zijn. Een gesigneerd shirt door alle huidige Oranje Leeuwinnen. Van Vivianne Miedema tot Lineth Beerensteyn. Een collectors item. Aangeboden door de KNVB.

Waardebon Intersport | Twinsport Cruquius
(t.w.v. €250,–)

Nieuwe Kicksen nodig? of een HFC trainingspak? Intersport Twinsport Cruquius heeft het allemaal in huis. De Waardebon wordt aangeboden door:

Made to Measure Colbert door Atelier Munro
(t.w.v. € 749)

Laat u een Colbert aanmeten door Atelier Munro: We’re building on rich tailoring traditions from around the world to create a new era of menswear. Not bound by trends, but curated to your taste. Not whatever size was on the rack, but tailored to your form. Not made en masse, but crafted with care exclusively for you.​

3 maal Made To Measure Shirt Atelier Munro
(t.w.v. € 169 per stuk)

Atelier Munro biedt 3 lotingsitems. Prachtige overhemden. ​ Op maat aangemeten in hun Flagship Store (AM House) op de Beethovenstraat 9 te Amsterdam.

Onder voorbehoud: 2 maal Gesigneerd Shirt door ex-Internationals en door de ex-Oranje Leeuwinnen

Twee lotingsitems. Win een gesigneerd shirt door de internationals van weleer, Frank de Boer, Nigel de Jong, Sjaak Swart en alle andere iconen. Of een shirt getekend door de ex- Oranje Leeuwinnen. Een mooier aandenken aan de HFC Nieuwjaarswedstrijd is er niet! Het shirt wordt aangeboden door de ex-Internationals en de KNVB (Onder Voorbehoud!).​

LOOTJES KOPEN

Help de club om de Nieuwjaarswedstrijd mogelijk te maken!

Een lootje kopen op het HFC Sportpark

De lootjes kunnen vanaf 15 december gekocht worden voor €10 per stuk bij verko(o)p(st)er(s) op het HFC sportpark of achter de bar in het clubhuis. Per 5 Lootjes krijg je 1 ‘Gouden Lot’ gratis en ding je mee naar de Hoofdprijs!

Vanaf 5 lootjes online kopen

Het is vanaf 15 december mogelijk om bij 5 Lootjes of meer online te kopen. U kunt HIER KLIKKEN.

4 maal Bowlen met Bitterballen

Claus Bowling stelt 4 maal een uur bowlen met bitterballen ter beschikking. 4 Lotitems voor HFC teams en families. Al 50 jaar een begrip in de Nederlandse bowlingcultuur. Claus Bowling biedt een hoogwaardige en moderne bowlingervaring. Met 20 banen is dit één van de grootste bowlingcentra in Nederland. 

Mucho Más Tinto Jeroboam (3 liter)

De familie Solis maakt al sinds 1952 met veel passie haar wijnen in Valdepeñas. Het wijnhuis staat goed bekend en werkt met veel respect voor de traditie in wijnmaken en wijnbouw. En dat natuurlijk in de juiste balans met de nieuwste technologiën. Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Aangeboden door Gall&Gall Heemstede.

Mobiele HTML5 Bannerset
(t.w.v. € 500)

Altijd al je eigen mobiele HTML5 Bannerset voor jouw socials willen hebben? Dit is je kans? Planetnine.com maakt voor jou op maat een super gave banner die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.​ Planet Nine is een productie bureau gespecialiseerd in banners voor digitale promotie van jouw merk of verkoop propositie in apps, op websites, of op outdoor reclameborden.

Prachtig heren horloge
(t.w.v. €299)

Harvey Nichols design heren horloge van Tateossian. Beschikbaar gesteld door Turlings Advies.

Masterclass / seminar (kick)boksen door Paul Lamoth

Win een masterclass kickboksen voor jezelf of voor jouw team gegeven door Paul Lamoth. Paul is één van de meest succesvolle coaches/trainers in Nederland. Hij begeleidde o.a. wereldkampioenen en K1 winnaars Remy Bonjaski, Andy Souwer, Melvin Manhoef, Germaine de Randamie, Henry Cejudo (UFC) en vele anderen.

Privéles golf door Sven Kitseroo

Een uur privéles golf door pro Sven Kitseroo van HGAC- De Haarlemmermeersche Golf Academie. Een eerste kennismaking met de golf sport of de swing verbeteren.. Sven staat een uur ter beschikking op de Haarlemmermeersche aan de Spieringweg 745, Cruquius.

BMW Z4-Weekend Trip

Vrijheid op Wielen! Win een weekend een BMW Z4. Roadsters zijn ontworpen voor puur rijplezier, maar weinigen kunnen tippen aan de vreugde die de nieuwe BMW Z4 geeft. Met deze roadster is complete vrijheid gedestilleerd in een voertuig op 4 wielen. Zoveel vermogen, zoveel luxe, zoveel passie voor autotechnologie! De nieuwste generatie BMW Z4 heeft bovendien een compleet vernieuwd exterieur en ook het interieur is aangepakt, inclusief het uitschuifbare stoffen dak. De Z4 wordt een weekeinde beschikbaar gesteld door Van Poelgeest Heemstede. Meer info over de Z4? Klik op het onderstaande Van Poelgeest logo!

Geinteresseerd lid te worden van de Businessclub?

Wilt u toetreden tot de cultuur en traditie van de Businessclub van de Koninklijke HFC? Bent u beslissing nemer (ondernemer, CEO of hoger management), schijf dan in en treed toe tot een exclusief netwerk.