Overzicht HFC Nieuwjaarsevenement 6 januari 2024

Emauslaan 2, 2012 PH Haarlem

(+31) 023 528 70 85


Entree

Toegangskaarten

Je hebt een toegangskaart nodig om het Sportpark op te komen. Controle vindt o.a. plaats bij de entree van de Nieuwjaarstent en het Clubhuis. Helaas zonder toegangskaart geen entree. Wij vragen daarvoor begrip. Het VIP deel bevindt zich in de grote Nieuwjaarstent met een eigen entree. De toegangskaarten worden verkocht via Eventbrite.

Regulier Toegangskaart

Toegang Sportpark & Evenementen


Toegang Clubhuis & Nieuwjaarstent HFC Culinair


Afgekochte horeca

Toegang in het VIP deel

€ 15

In de voorverkoop <18 jaar € 7,50 en > 18jaar € 12,50

VIP-Toegangskaart

Toegang Sportpark & Evenementen


Toegang Clubhuis & Nieuwjaarstent HFC Culinair


Toegang VIP deel in de grote Nieuwjaarstent


Afgekochte horeca in VIP deel

€ 75

Meer info klik hier

VIP-Tafel (5personen)

5xToegang Sportpark & Evenementen


5xToegang Clubhuis & Nieuwjaarstent HFC Culinair


Eigen Tafel met naam of logo in VIP deel grote Nieuwjaarstent (5 personen))


Afgekochte horeca VIP deel

€ 500

Meer info klik hier

Doe mee met de HFC Nieuwjaarsloterij

En win schitterende prijzen…

09:00 uur

Om 09:00 uur starten we traditioneel af met het HFC Bibbertoernooi. Sinds jaar en dag georganiseerd. Jeugd, reünisten, senioren, G-teams alles en iedereen doet mee. Jaarlijks met een nieuw thema. Dit jaar: “wie ben ik”? ieder team heeft zijn eigen identiteit. Altijd ludiek, gezellig en een mooie aftrap als voorprogramma voor de Nieuwjaarswedstrijd en de receptie.

09:30 uur

De MO15-1 trots van HFC. Ongeslagen in de Hoofdklasse A. CHAPEAU! De meiden spelen een wedstrijd tegen de MO15 van Quick Boys.

12:45 uur

Touzani’s Friends. Voetbal influencers, balkunstenaars en free-stylers ten top. Een demonstratie van wereldklasse. Dat wil je niet missen.

12:00 uur

Onder coachende leiding van Vera Pauw en bondscoach Andries Jonker spelen de ex-Oranje Leeuwinnen een wedstrijd tegen een HFC selectie team.

14:30 uur

Voor velen hét HFC evenement van het jaar. De Nieuwjaarswedstrijd tegen de ex-Internationals. Voor het eerst gehouden in 1923.

Tal van oud Nederlands elftal voetballers nemen deel onder bezielende coaching van Sjaak Swart.

17:00 uur

In de HFC Nieuwjaarstent wordt om 17:00 de trekking gehouden van de Nieuwjaarsloterij. De trekking geschiedt door onze voorzitter Dirk Jan Rutgers, onze hoofdtrainer Gertjan Tamerus en de aanvoerder van de ex-Internationals onder toezicht van een notaris.

17:00-20:00 uur

De grootste Nieuwjaarsreceptie van Kennemerland.

Het feest kan na de prijsuitreiking van de wedstrijden en de Nieuwjaarsloterij van start. Een DJ, zanger Mark Fledderman en anderen zullen zorgen voor een fantastische afsluiting van de dag.

Restaurant Moustique

Geniet nu van een culinaire ervaring bij Restaurant Moustique in Haarlem centrum. De kookstijl van chef Jesse van Leeuwen is kwalitatief op een zeer hoog niveau. Hij kookt met diverse regionale en verse hoogstaande streekproducten. De passie voor het koken vindt zijn weerslag in het hele keukenteam. De vertaling van wat er uit onze keuken komt, wordt onder leiding van Maître Jelmer Molendijk op een fantastische wijze bij u aan tafel geserveerd. Samen met zijn team zorgt dit voor een onvergetelijke avond.

MICHELIN BIB GOURMAND

Trots zijn wij met de vermelding in de MICHELIN GIDS NEDERLAND met de onderscheiding Bib Gourmand!

Brasserie de Canette

Een ècht Frans tintje in Heemstede, is een culinair ‘hoogstandje’ met het profiel van een ‘modern classic’. Het grote terras is in de zomermaanden een feest. De bediening is vriendelijk en attent. Onze Chefs presenteren vanaf maandag 08:30 uur t/m zondag vanaf 10:00 uur, tijdens ontbijt, lunch of diner de meest magische gerechten. Onze bar schenkt goede wijnen, de lekkerste drankjes en cocktails.

Wilma & Alberts

Wilma & Albèrt’s Steakhouse opende voor het eerst zijn deuren in 1971. Inmiddels is het bijna 20 jaar geleden dat Albèrt zijn koksbuis voor de laatste keer afdeed. Maar nog altijd genieten honderden mensen dagelijks van zijn nalatenschap. Inmiddels heeft chef kok Maarten Vledder de eervolle taak op zich genomen om de naam Wilma & Albèrts hoog te houden en voort te zetten. Net als oprichter Albèrt en voormalig eigenaar Lucas Krabshuis is Maarten van de oude stempel en daarom wordt er nog altijd zoveel mogelijk huisgemaakt. Waar zie je nog de koks zelf het vlees uitbenen, complete zalmen roken en zelfs de koekjes voor bij de koffie bakken.

STACH

Bij STACH denken wij elke dag na over hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij de dag goed doorkomt. Dat doen we door elke dag heerlijke barista koffie te zetten, verse croissantjes, kokosmakronen en brood af te bakken maar ook hebben we gezonde coldpressed juices of een healthy gingershot om je dag nóg beter te beginnen.

Buscaglione koffie stand

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren we de bonen volgens onze traditionele receptuur.

Wijn van Divinité

De wijnselectie van Divinité is zorgvuldig samengesteld uit wijnen van kleine familiebedrijven en wijnhuizen waarmee ze, in sommige gevallen, al jarenlang een speciale relatie onderhouden. De essentie van Divinité komt tot uiting in elke fles wijn: perfect in balans, onberispelijk zuiver en bovenal heerlijk drinkbaar. Laat je verleiden door het bijzondere karakter van de zorgvuldig geselecteerde bio(dynamische) collectie. Koop hier je lekkere wijnen voor bij het kerstdiner!

Zuivelhoeve

(In het VIP deel)

Als voormalig Kaashuis Tromp winkels zijn wij onderdeel van de Zuivelhoeve Winkels en verder gegaan als Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp. Ons assortiment is samengevoegd én Tromp gaat zelfs verder als kaasmerk binnen onze winkel.

Verder blijven wij u met dezelfde passie verrassen en zorgen we voor de voor de lekkerste Hollandse kazen, buitenlandse kazen, Frans Brood, Wijnen, en Tapas.

Gall & Gall Heemstede en Mucho Mas

Gall & Gall Heemstede en Mucho Mas wijnen sponseren Koninklijke HFC!
Bij de oudste voetbalvereniging van Nederland HFC, met koninklijk predicaat, kan je de heerlijke Mucho Mas wijnen in het clubhuis verkrijgen. En wil je thuis nog nagenieten van deze kom dan naar een van onze winkels in Heemstede!

De Mucho Mas wijnen zijn bij uitstek geschikt als borrelwijnen.
Deze wijnen komen uit de Valdepeñas, Spanje

HFC Buitenbar

Uiteraard is de HFC buitenbar (weliswaar onder een luifel) geopend gedurende de dag. Marcel’s Angels achter de tap dragen er zorg voor dat niemand iets tekort komt!

Marcel’s broodje Bal & Wurst

Ja, ja.. Dat mag je niet missen. Marcel Geurts zijn beroemde Ballen en Bratwursten. Te verkrijgen in standjes op het sportcomplex en uiteraard geserveerd door Marcel’s Angels.

Lid worden van de Businessclub?

Wilt u toetreden tot de cultuur en traditie van de Businessclub van de Koninklijke HFC? Bent u beslissing nemer (ondernemer, CEO of hoger management), schijf dan in en treed toe tot een exclusief netwerk.